Farum Husholdningsforening

Tur til Arken 10. januar

Van Gogh og J F Willumsen på Arken

Torsdag 10.januar kl. 9. satte bussen kurs mod Arken. Her ventede to store kunstneres værker på vort besøg. Van Gogh og JF Willumsen to meget forskellige kunstnere, men lige interessante at se hver på sin måde.

Da trafikken gled let, havde vi rigtig god tid, så vores flinke chauffør Michael foreslog at vise os stedet, hvor de sidste dages meget omtalte holme skulle anlægges ude i Køge bugt og stå klar i 2040. Selvom ikke mange af os regnede med at være nærværende i 2040, var vi nysgerrige nok til at ville se det seneste påhit for fremtiden. Vi blev nu kørt rundt i et område, hvor ingen af os nogensinde havde været. Det var faktisk spændende at se.

Kl. fem mninutter i ti holdt vi foran museet. Vi havde fået Michael til at køre helt op til museets indgang - dejligt, så behøvede vi ikke at traske den lange vej fra Ppladsen. Nu ventede os der et par timer med dejlige billeder i skønne farver og JF Willumsens spændende personskildringer.

Udstilling var godt nok et tilløbsstykke, det vrimlede med alle aldersgrupper fra små skolebørn til os ældre pensionister, der alle lige skulle nå at se denne enestående udstilling inden den lukker 20. januar.

Kl. 12 gik det som aftalt tilbage til Kulturhuset. Her ventede en dejlig frokost i Cafe Ruccola. Snakken gik lystigt og dagen sluttede med, at vi nok alle gik hjem i højt humør efter nogle gode oplevelser og samvær med dejlige levende mennesker.

Nyeste kommentarer

22.04 | 10:08

Nogle gode foredrag :